Portfolio

U komt misschien pas net om de hoek kijken, wat is er allemaal mogelijk met banners en hoe zien deze er dan uit, zijn er verschillende soorten? Om dit soort vragen te beantwoorden hebben we voor u een portfolio van reeds door ons geproduceerde banners. Hierdoor kunt u wennen aan hoe goede banners eruit zien en bepalen of er aspecten zijn die u zelf ook in uw banner wil betrekken. U zult uzelf verbazen over de mogelijkheden met de banners.

Overzicht banners

Het overzicht van de banners hieronder geeft u een beeld van de banners die reeds door ons geproduceerd zijn. Ze zijn gepubliceerd om u op de hoogte te stellen van alle alle mogelijkheden, te inspireren voor het uiterlijk en u het verschil te tonen tussen verschillende banners. Wilt u beginnen aan een bannercampagne? Dan is de banner het kritieke punt tot uw succes! Het maken van een passende banner met de juiste strategie is zo gepiept, met bannerruil.nl

Reeds velen gingen u voor

Bannercampagnes zijn erg effectief en daardoor ook erg populair! We hebben met bannerruil dan ook al vele succesvolle bannercampagnes ontworpen. In het overzicht hieronder ziet u  en greep uit ons totale portfolio aan banners. Zoals al eerder genoemd heeft iedere banner een ander doel, waardoor ze allemaal van elkaar afwijken. Wat is uw doel van uw campagne? Bannerruil voorziet u van een effectieve banner die klaar is om het doel te bereiken.

Raak geinspireerd

U wilt graag effectief een campagne voeren, maar dat wil niet zeggen dat u opnieuw het wiel moet uitvinden! Neem eens een kijkje bij de onderstaande banners, wat spreekt u aan? U kunt de banners gebruiken ter inspiratie voor uw eigen banners, natuurlijk zullen wij bij iedere opdracht opnieuw bekijken wat het gemakkelijkst en meest effectief is voor uw campagne! Bannerruil zorgt voor een effectieve bannercampagne voor uw website!

UniQ Kleding Banners

Klik op de onderstaande banner voor het complete assortiment banners dat we voor UniQ Kleding hebben gemaakt.

 

Koffie Thee Plaza Banners

Klik op de onderstaande banner voor het complete assortiment banners dat we voor Koffie Thee Plaza hebben gemaakt.