Banners

Een banner is een door een bedrijf gemaakte grafisch reclame-uiting die op het internet te vinden is. Wanneer u op een banner hebt geklikt, opent zich van zelf een pagina betreffende de informatie die op de banner te vinden was. Deze banners bestaan meestal uit een JPEG, GIF of een Flashbestand met standaard afmetingen die in de browser te vinden zijn. Wanneer u als bedrijf zijnde geïnteresseerd bent in banners, dan kunt u voor uw website banners laten maken. Bannerruil.nl biedt hierin de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste service.

Waar gebruikt u banners voor?

Bedrijven maken om verschillende redenen gebruik van banners. Een belangrijke reden is dat het een goede manier is om Traffic naar uw website te genereren. Een tweede goede reden is dat het een prima manier is om naamsbekendheid te creëren. Wanneer een bedrijf besluit gebruik van maken van banners, is het belangrijk dat deze goed zichtbaar zijn voor elke bezoeker. Om die reden beschikken banners vaak over felle kleuren, animaties, geluid of video.

Wanneer plaatst u een banner?

Internet marketing wordt steeds belangrijker in de marketingmix van een bedrijf. Niet alleen omdat de resultaten goed meetbaar zijn, maar ook omdat het op een snelle en effectieve manier verkopen kan opleveren tegen lage kosten. De prijs is wel afhankelijk van de plaats waar u de banner wilt plaatsen. De plaats waar de banner geplaatst wordt is erg belangrijk. Ze moeten allereerst passen bij de interesses van de bezoekers van de website waarop de banner wordt geplaatst. Dit voorkomt irritatie bij de bezoekers en zorgt ook voor meer Traffic. Waar en wanneer u een banner moet plaatsen is niet te zeggen. Dit hangt af van het beschikbare budget en de doelgroep die u wenst te bereiken.

Artikelen

Banner ontwerp

Categorie: Banners / 25-03-2014 12:00

Moet u een banner door een bedrijf laten ontwerpen, of is het slimmer om dit zelf via een computer programma te doen. Wij raden u aan om het ontwerp toch over te laten aan een bedrijf. Uw banner wordt namelijk door vele bezoekers gezien, het is om die reden

Lees meer...