Adverteren middels een banner

Advertentiebanners zijn banners zijn een belangrijke vorm van inkomsten voor vele websites. Ze kunnen verschillende doelen dienen, afhankelijk van het type banner en de uitstraling ervan kunnen er verschillende doelen bediend worden. Naast advertentiebanners zijn er ook non promotionele banners, deze worden gebruikt om snel inzichtelijk te maken wat er te vinden is op bepaalde webpagina's. Hieronder leggen we uit wat advertentie banners zijn en waarom ze zo belangrijk zijn.

Advertenties banners

Advertentiebanners zijn banners die op externe websites geplaatst worden met het doel om bezoekers te trekken. Vaak wordt daarmee ook geprobeerd om een verkoop te realiseren. Het plaatsen van banners is een belangrijke manier om te adverteren op het internet. Ook als er niet op geklikt wordt, kan de banner gezien worden waardoor de naam en het logo beter bekend wordt. Het maken van een advertentiebanner hoeft niet moeilijk te zijn!

Banner maken

Banners maken is onze specialiteit. Wij van bannerruil.nl ontwerpen banners die opvallen en activeren om erop te klikken, waardoor u de het maximale uit uw bannercampagne haalt! Wij passen onze werksnelheid aan u aan, waardoor u altijd op het perfecte moment voorzien bent van uw banners. Bent u opzoek naar: meer websitebezoekers, meer online verkopen of een vergrootte naamsbekenheid? Dan zit u hier aan het juiste adres!

Kosten advertentie banners

Wat kost het nu om een banner te laten maken? En is dat de enige kostenpost? Het maken van een banner is relatief goedkoop, zeker als u bedenkt dat ze herhaaldelijk te gebruiken zijn over onbeperkte tijd. Het zetten van een campagne kan op verschillende manieren in rekening gebracht worden, bijvoorbeeld aan de hand van het aantal keer dat er op een advertentie geklikt wordt of per duizend weergaven van de advertentie.